Мапа порталу

Міністр розвитку громад та територій України Василь Лозинський з робочим візитом відвідав Миколаїв

27 липня перший заступник Міністра розвитку громад та територій України Василь Лозинський у рамках робочого візиту до міста Миколаєва на запрошення керівництва ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» відвідав котельню на вул. Білій, 71.
 
Про це повідомляє ОКП «Миколаївоблтеплоенерго».
 
Зазначається, що цю котельню, а також ще дві – на Спортивній, 1К та ПГУ, 72, минулоріч було модернізовано у рамках проєкту «Підвищення енергоефективності в секторі централізованого теплопостачання України». Цьогоріч заплановано реконструкцію ще двох об’єктів – котельні на вул. Новозаводська, 48 та вул. Самойловича, 42 ( там наразі активно ведуться роботи з монтажу устаткування). 
 
Директор ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» акцентував увагу першого заступника Міністра розвитку громад та територій України Василя Лозинського на тому, що на сьогодні бюджет на 2021 рік вичерпано, а новий кошторис витрат по проєкту «Підвищення енергоефективності в секторі централізованого теплопостачання України» остаточно не узгоджено і, як наслідок, платежі Мінфіном призупинено, що, в свою чергу, призводить до ризику не закінчити вчасно роботи із реконструкції котельних по вул. Самойловича, 42 та вул. Новозаводська, 48 до закінчення терміну дії Субкредитної угоди, а саме до 31 жовтня 2021 р. Тому виникає необхідність подовження її терміну дії і узгодження остаточного графіку фінансування проєкту.

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: