Мапа порталу

У Миколаєві реалізовано ще один проєкт Громадського бюджету

15 червня на базі територіального центру Інгульського району стартувало навчання людей з порушеннями зору комп'ютерній грамотності. 

Про це повідомляє департамент праці та соціального захисту населення.

Проєкт реалізовано в рамках Програми "Громадський бюджет м. Миколаєва". Його автор -  голова ГО "Миколаївська обласна організація українського товариства сліпих" Євген Чернятін.

Учасників привітали директор департаменту праці та соціального захисту Сергій Василенко та директор міського територіального центру Сергій Бондаренко.

- Ініціатива актуальна і корисна. На курсах учасники дізнаються про спеціальні програми, і у подальшому матимуть змогу самостійно працювати з ними на персональному комп’ютері. Для людей з вадами зору вміння користуватися ним -  великий крок до самостійного життя без бар'єрів.

Сергій Бондаренко ознайомив учасників проєкту з обладнанням комп’ютерного класу, яке придбано у рамках Громадського бюджету.

- Територіальний центр – це острів доброти та взаємодопомоги. До дружнього кола відвідувачів відділення приєднались ще 30 осіб. Радує, що всі учасники проєкту доброзичливі, сміливі, позитивні та впевнені у своїх силах. - зазначив Сергій Бондаренко.

Підсумки роботи учасників, викладачів, працівників закладу соціального захисту будуть підведені у листопаді поточного року.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: