Мапа порталу

1700 кв.м. нового покриття: по вул. Генерала Карпенка ремонтують тротуар

Цього року на Миколаїв чекає масштабний ремонт пішохідних доріжок. Роботи вже розпочато. Зокрема, наразі відбувається активна фаза оновлення тротуару по вул. Генерала Карпенка. На замовлення департаменту ЖКГ там приводять до ладу значну ділянку – від пр. Центрального до міжквартального проїзду навпроти АЗС. Її загальна площа складає біля 1700 кв.м.

Про це розповів заступник міського голови Сергій Коренєв під час престуру по об’єктах житлово-комунального господарства, який відбувся у четвер, 10 червня.

- Роботи здійснюються від пр. Центрального та з протилежного боку, від міжквартального проїзду. Найближчим часом вони будуть завершені. Відповідно до проєкту буде облаштовано й заїзд для громадського транспорту. Для цього департаментом внутрішнього фінансового контролю, нагляду та протидії корупції організовано демонтаж магазину на зупинці «Надія», - повідомив Сергій Коренєв. – Загалом же ми маємо бюджет для відновлення покриття тротуарів. Буде відремонтовано пішохідні доріжки по пр. Центральному, в районі Центрального міського стадіону, вулиць 1 та 2 Слобідських,  а також по вулицях Фалеєвській, Спаській, Великій Морській тощо. У цілому ж заплановано багато об’єктів відремонтувати.

 

Відділ інформаційного забезпечення

департаменту міського голови

IMAGE FOLDER (/files/2021/6_2021/100621_3)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: