Мапа порталу

Віцемер Сергій Коренєв: до серпня відремонтують понад 7,5 тис. кв.м. дороги по вул. Потьомкінській

 У Миколаєві повним ходом йде ремонт дорожнього покриття вул. Потьмкінської. Наразі підрядник працює на ділянці від вул. Карла Лібхнета до вул. Московської. Про це стало відомо під час престуру по об’єктах житлово-комунального господарства, який відбувся сьогодні, 10 червня.

Віцемер Сергій Коренєв розповів, що роботи з ремонту вул. Потьомкінської розпочались ще минулого року. На замовлення міста тоді привели до ладу 2 квартали – ділянка від вул. Садової до вул. Громадянської. Було вирішено замість старого понівеченого покриття вкладати плитку між рейок  та асфальтобетон.

- Цього року роботи проводяться від вул. Громадянської до вул. Лягіна, частково  заходячи на квартал від вул. Лягіна до вул. Декабристів. Вже приведено до ладу 2 квартали, це ділянка від вул. Громадянської до вул. Карла Лібхнета. Квартал від вул. Карла Лібхнета до вул. Московської майже завершено. Найближчим часом підрядник переходить на квартал від вул. Московської до вул. Соборної. Відповідно до укладеної угоди роботи мають бути завершені до серпня, - повідомив Сергій Коренєв.

Він зазначив, що усі матеріали сертифіковані. Крім того, угода передбачає гарантійний термін на виконані роботи, якість яких контролює технагляд.

Після завершення проєкту місто отримає біля 7,5 тис. кв.м. відремонтованого дорожнього покриття вул. Потьомкінської.

Ба більше, наразі розглядається можливість приведення до ладу мережі зовнішнього освітлення на оновлених ділянках. Це питання вирішується разом із КП «Миколаївелектротранс».

 

Відділ інформаційного забезпечення

департаменту міського голови

 

IMAGE FOLDER (/files/2021/6_2021/100621)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: