Мапа порталу

Привітання Миколаївського міського голови Олександра Сєнкевича з Днем Перемоги

Шановні ветерани, визволителі! Дорогі миколаївці!

Вітаю з Днем пам’яті та примирення!

Вітаю з 76-ю річницею Перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні.

Щороку в ці дні ми складаємо шану героям, які відвоювали для нас свободу та подарували майбутнє. Їх молодість забрала війна, свої життя вони віддали Батьківщині.

Схилімо ж голови перед світлою пам’яттю тих, хто пройшов пекло війни, витримав окупацію, тих, хто доклав титанічних зусиль, підіймаючи з руїн міста і села.

Ми ще маємо цінну можливість дізнатись про події тих часів від їх безпосередніх учасників. Інформація “із перших вуст” - це наш шанс зберегти пам’ять про боротьбу нашого народу. Упродовж багатьох років охоче ділиться спогадами про свій бойовий досвід Дмитро Пилипович Іванець - дуже шанований у Миколаєві визволитель нашого міста. Дмитру Пилиповичу 97 років, і він один із тих герої, хто воював заради життя та свободи всіх прийдешніх поколінь, не вимагаючи нічого натомість.

Захисники України у всі часи демонструють мужність, патріотизм, незламний дух та нездоланну волю до перемоги. Нині наша держава знову стала на захист своїх кордонів та незалежності. І такі звичні слова, побажання миру і чистого неба, набули особливого значення для кожного з нас.

Ми пам’ятаємо наших героїв.

Пам’ятаємо кожну сторінку страшної історії власного роду.

Цінуємо мир, який дістався тяжкою ціною мільйонів життів.

Дякую героям-визволителям. Бажаю сили та єдності громаді Миколаєва!

Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич

 

IMAGE FOLDER (/files/2021/5_2021/08052021_2)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: