Мапа порталу

9 квітня відбудеться круглий стіл «Місцеве регулювання пасажирських перевезень водним транспортом у місті Миколаєві»

9 квітня відбудеться круглий стіл «Місцеве регулювання пасажирських перевезень водним транспортом  у місті Миколаєві».

Проєктом «Найкращі практики місцевого самоврядування», що впроваджується місцевими Коаліціями за підтримки експертів Коаліції Реанімаційний Пакет Реформ, підготовлено проєкт Дорожньої карти реформ за напрямом «Транспорт».

У рамках реалізації «Концепції розвитку річок та маломірного судноплавства у місті Миколаєві на 2019-2030 роки» відбудеться публічне обговорення стану місцевого регулювання пасажирських перевезень водним транспортом і напрацювання рекомендацій до підготовленої ДКР щодо впровадження реформ за напрямом «Транспорт» в місті Миколаєві.

Коли: 09.04.2021 з 14:00 до 16:00

Формат: онлайн за посиланням: http://surl.li/pqfl

Трансляція в YouTube http://surl.li/ojyi

Організатори: коаліція Миколаївської регіональної платформи реформ спільно з Миколаївською міською радою.

Спікери:

Артем Ващиленко – експерт коаліції Миколаївської регіональної платформи реформ, голова Української Асоціації Центрів Підтримки Бізнесу. Валерій Вєтров - експерт коаліції Миколаївської регіональної платформи реформ, представник Громадської ради при Державній регуляторній службі України. Дмитро Іванов – депутат Миколаївської міської ради, директор «Артель ЛТД». Андрій Волік - заступник генерального директора ТОВ СП «НІБУЛОН»з будівництва, експлуатації флоту та безпеки судноплавства.

У заході візьмуть участь представники місцевої влади, комунальних та громадських організацій, академічної спільноти, власники маломірних суден, інші зацікавлені сторони.

Заплановано презентацію з подальшим публічним обговоренням Дорожньої карти реформ, спрямованих на напрацювання механізмів регулювання пасажирських перевезень водним транспортом, зокрема у місті Миколаєві, за участі Коаліції провідних громадських організацій та експертів Коаліції РПР.

Метою Круглого столу є визначення короткострокових і перспективних заходів щодо розробки та впровадження механізмів регулювання пасажирських перевезень водним транспортом на прикладі міста Миколаїв.

Результати обговорення будуть взяті для подальшого опрацювання.

За додатковою інформацією звертайтеся за к.т. +38 067 821 13 43

Департамент економічного розвитку міської ради


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: