Мапа порталу

Невдовзі стане відомий переможець тендеру на реконструкцію теплових мереж по Херсонському Шосе

15 січня в Миколаївській міській раді відбулося засідання оновленого складу робочої групи з реалізації інвестиційного проєкту “DemoUkrainaDH у місті Миколаєві” в рамках співпраці з Північною екологічною фінансовою корпорацією (НЕФКО).

Робочу групу очолив заступник міського голови Дмитро Лазарєв. 

Сьогодні в присутності консультантів НЕФКО, які приєдналися в онлайн-режимі, провели другий етап тендеру з реконструкції та модернізації одного з елементів системи централізованого теплопостачання м.Миколаєва.

Відбулося розкриття тендерних пропозицій за проєктом реконструкції теплових мереж від котельні потужністю 4,5 МВт за адресою: Миколаїв, Херсонське Шосе, 40-к до житлових будинків за адресами: вул. Херсонське шосе, 30, 32, 38, 40, 46, 46/1, 50; вул. Генерала Свиридова, 7 та 7/1. 

Нагадаємо, що закупівлю оголосила Північна екологічна фінансова корпорація (НЕФКО) 30 листопада 2020 року. 

Замовником та головним розпорядником коштів визначено Департамент енергетики, енергозбереження та запровадження інноваційних технологій Миколаївської міської ради. 

Заявки на тендер подали дві компанії - LOGSTOR (Данія) та POLIURS (Латвія). Після розкриття пропозицій фахівці департаменту енергетики, енергозбереження та запровадження інноваційних технологій Миколаївської міської ради розпочнуть їх оцінку на відповідність вимогам тендеру.  

Працювати обіцяють швидко та якісно, адже реалізувати весь проєкт планується до вересня-жовтня 2021 року.

  Відділ інформаційного забепечення департаменту міського голови 

 

IMAGE FOLDER (/files/2021/1_2021/15012021_3)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: