Мапа порталу

"Народна дружина" на варті

Згідно п. 6.4. Комплексної програми «Сприяння діяльності правоохоронних органів на території міста Миколаєва на 2020-2022 роки», яка затверджена рішенням Миколаївської міської ради від 20.12.2019 № 56/64, для забезпечення діяльності начальників громадських пунктів охорони правопорядку (далі – ГПОП) Миколаївською міською радою на постійній основі надається фінансова підтримка громадським формуванням з охорони громадського порядку міста Миколаєва, визначеним Головним управління Національної поліції в Миколаївській області та затвердженим відповідними розпорядженнями голів адміністрацій районів Миколаївської міської ради.

12 січня 2021 року співробітниками Головного управління Національної поліції в Миколаївської області в одному з мікрорайонів міста Миколаєва була затримана неодноразово засуджена особа за підозрою у скоєні злочину за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України.

У спільних з Національною поліцією заходах активну участь брав член громадського формування з охорони громадського порядку міста Миколаєва «Народна дружина» - начальник ГПОП.

 

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: