Мапа порталу

У Миколаєві розгорнули додаткові ліжка для хворих на COVID-19 в міській лікарні №1. Днями пацієнтів почне приймати щойно збудований медцентр в міській лікарні №5

У міській лікарні №1 відкрили 100 додаткових ліжок для хворих на коронавірус. Про це поінформував міський голова Олександр Сєнкевич під час традиційного прямого ефіру в соціальних мережах. 

  • Вчергове хочу подякувати колективу компанії “Нібулон”, що взялася підключити 150 ліжок у цій лікарні до централізованого постачання кисню. Фахівці будують відповідний об’єкт, вже виконали ремонт у лікарняних палатах. Якість робіт високо оцінили представники Національної служби здоров’я України, - зазначив мер Миколаєва. - Крім того, зараз зводиться ще одне відділення, де лікуватимуть пацієнтів з підтвердженим коронавірусом та супутніми захворюваннями на інфаркт чи інсульт. Ймовірно, його відкриють у лютому 2021 року. 

Ще один важливий для міста об’єкт, що найближчими днями вже почне надавати допомогу пацієнтам з COVID-19 - нове інфекційне відділення в міській лікарні №5.

  • Фактично це навіть не відділення, а нова лікарня, збудована коштом Миколаївського глиноземного заводу, - каже Олександр Сєнкевич. - Дякую всьому колективу та керівнику Віктору Кожевникову за класний медичний заклад, де можуть лікуватися одночасно 60 пацієнтів. Ця лікарня повністю обладнана, є апарат КТ, та й взагалі таке устаткування, якого в Миколаєві ще не бачили.   

Відділ інформаційного забезпечення департаменту міського голови


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: