Мапа порталу

Яскраво та креативно: в Миколаївському зоопарку з’явився новий арт-об’єкт «До світлих мрій через джунглі подій»

Сьогодні, 23 жовтня, в Миколаївському зоопарку презентували цікавий об’єкт, що відразу запам’ятовується буйством фарб. Новий арт-об’єкт назвали  «До світлих мрій через джунглі подій».

Це масштабний розпис – його площа складає 350 кв.м. У нього декілька авторів. Ними стали вихованці  та вчителі дитячої художньої школи Миколаєва. Свою лепту також вніс  директор зоопарку Володимир Топчий, який намалював жирафа.

- В цей сонячний день ми відкриваємо один з найкращих розписів дитячої художньої школи, який присвячується 120-річному ювілею зоопарку, - сказала директор школи Євгенія Кручинина. – Розпис створено за мотивами найменших  учнів нашої школи. Ми зробили відбір кращих ескізів маленьких учнів, потім їх збільшили та перевели на стіну. Фарбували вже учні старших класів. Ми нікого не змушували, усі працювали за бажанням. Всього було задіяно 15 учнів та весь педагогічний колектив.

Розпис робили тиждень, для цього використали десятки літрів професійної фарби.

Як підкреслив Володимир Топчий, після фарбування розпис покрили лаком, тому він має протриматися багато років.

Принагідно, очільник установи поділився ще однією гарною новиною: нещодавно в зоопарку запроваджено електронний квиток. Його можна буде придбати в Інтернеті та завантажити на телефон. Щоб потрапити на територію закладу, достатньо просто показати електронний квиток на вході.

Мер Миколаєва Олександр Сєнкевич високо оцінив працю авторів арт-об’єкту. Він зазначив, що розпис стане окрасою зоопарку.

- Я дуже задоволений результатом. Такий арт-об’єкт додаватиме позитиву та гарного настрою усім відвідувачам зоопарку, - поділився своїми враженнями Олександр Сєнкевич.

Після цього Олександр Сєнкевич та Володимир Топчий, вручили нагороди та подарунки вчителям та дітям, які робили цей розпис та створили Сонячну Пектораль Скіфії, яку презентували на День міста.

Відзначимо, що арт-об’єкт «До світлих мрій через джунглі подій» можна побачити біля вольєрів для жирафів та слонів.

 

 

Відділ інформаційного забезпечення

департаменту міського голови

IMAGE FOLDER (/files/2020/10_2020/231020)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: