Мапа порталу

На радість малечі: у Заводському районі відкрили сучасний спортивно-ігровий майданчик

У Миколаєві з’являються нові місця для дозвілля та занять спортом. Одне з таких відкрили сьогодні, 21 жовтня, у дворі будинку по пр. Центральному, 7. Там облаштували ігровий майданчик з тренажерами та спортивним комплексом для фізичних вправ. Об’єкт капітально відремонтований коштом міського бюджету.

Майданчик поділено на дві частини. Для маленьких миколаївців встановили подвійну гойдалку, ігрові елементи, карусель. Укладено м’який гумовий настил, щоб дитячі ігри були безпечними та комфортними. 

Друга, спортивна, буде в нагоді не тільки малечі, але й дорослим мешканцям. Тут є все для повноцінного тренування: лавка для пресу, бруси, подвійний турнік, орбітрек та інші вуличні тренажери. В рамках реалізації проєкту здійснено планування території, облаштовано тротуарні доріжки, встановлено металеву декоративну огорожу, лавки та урни.

На відкриття майданчика завітав міський голова Олександр Сєнкевич, голова адміністрації Заводського району Віктор Дмитрук та голова платформи підприємців «МрійДій» Максим Бревда, який став ініціатором створення сучасного спортивного куточку.

Міський голова подякував миколаївцям, які долучилися до спільної роботи по облаштуванню майданчика. Мер висловив сподівання, що містяни будуть цінувати і доглядати за ним.

  • Відтепер діти мають в дворі сучасний простір для активного відпочинку, а найважливіше - можливість живого спілкування між собою на свіжому повітрі. Ми будемо продовжувати оновлення цього двору, зокрема плануємо виконати благоустрій прилеглої території, - зазначив Олександр Сєнкевич.

Зі свого боку мешканці району подякували міському голові за плідну роботу, відзначили численні позитивні зміни в місті, які неможливо не помітити.

Поки дорослі спілкувались, нові гойдалки та гірки з задоволенням опановували малята. 

У цей день позитивні емоції та щирі посмішки дарували присутнім кращі спортсмени Заводського району, які продемонстрували підростаючому поколінню свою майстерність. Їх показові виступи приємно вразили всіх присутніх та стали додатковою мотивацією до здорового способу життя.

 

IMAGE FOLDER (/files/2020/10_2020/22102020)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: