Мапа порталу

До уваги суб’єктів господарювання м.Миколаєва!

Рішенням від 01 жовтня 2020 року протокол № 34 Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на території міста Миколаєва, з 00 годин 00 хвилин 5 жовтня починає діяти «помаранчевий» рівень епідемічної небезпеки.

В «помаранчевій» зоні епідемічної небезпеки, додатково до протиепідемічних обмежень, установлених для «зеленої» та «жовтої» зони епідемічної небезпеки встановлюється ряд протиепідемічних обмежень.

На виконання п. 2 розпорядження керівника робіт з наслідків медикобіологічної надзвичайної ситуації природного характеру, пов’язаної із поширенням коронавірусної хвороби COVID-19 на території міста Миколаєва, доводимо до відома рішення регіональної КТЕБ і НС при Миколаївській ОДА в частині щодо:
- заборони діяльності закладів, що надають послуги з розміщення, крім готелів;
- заборони діяльності спортивних залів, фітнес-центрів, крім спортивних залів, фітнес-центрів, які здійснюють приймання відвідувачів не більше 1 особи на 10 кв. метрів приміщення;
- заборони приймання відвідувачів закладами торговельного (у тому числі в магазинах, що розташовані у торговельно-розважальних центрах) і побутового обслуговування населення, крім випадків забезпечення перебування у приміщенні не більше одного відвідувача на 10 кв. метрів торговельної площі;
- заборони діяльності з надання послуг громадського харчування, крім випадків приймання відвідувачів із забезпеченням наповненості не більше як на 50 відсотків посадкових місць у приміщенні закладу.

На вході до передбачених цим пунктом закладів, місць проведення заходу, де встановлено обмеження щодо максимальної кількості осіб залежно від площі, розміщуються інформаційні матеріали із зазначенням можливої максимальної кількості відвідувачів.

Організатор заходу, власник закладу, який приймає відвідувачів, зобов’язаний контролювати їх кількість та обмежити доступ у разі перевищення допустимої кількості відвідувачів.

Термін дії заборони – на час дії «помаранчевого» рівня епідемічної небезпеки.

Департамент економічного розвитку
Миколаївської міської ради


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: