Мапа порталу

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акту

Відповідно до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється проєкт рішення «Про внесення доповнень до рішення виконавчого комітету міської ради  від 22.03.2019 №265 «Про затвердження архітектурних типів тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного призначення для провадження підприємницької діяльності на території м.Миколаєва».

Проєкт розроблений департаментом архітектури та містобудування Миколаївської міської ради.

Проєкт рішення разом з аналізом регуляторного впливу проєкту рішення виконавчого комітету Миколаївської міської ради «Про  внесення доповнень до  рішення виконавчого комітету міської ради від 22.03.2019  №265 «Про затвердження архітектурних типів  тимчасових споруд  торговельного, побутового, соціально - культурного  призначення  для  провадження  підприємницької  діяльності на території м.Миколаєва» розміщено на офіційному сайті Миколаївської міської ради у розділі «Підприємцям», рубрика «Регуляторна діяльність», підрубрика «Проекти регуляторних актів». 

Зауваження і пропозиції до проєкту рішення виконавчого комітету Миколаївської міської ради «Про внесення доповнень до рішення виконавчого комітету міської ради  від 22.03.2019 №265 «Про затвердження архітектурних типів тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного призначення для провадження підприємницької діяльності на території м.Миколаєва» приймаються в письмовому або електронному вигляді протягом одного календарного місяця з дня його опублікування на адресу:  департаменту архітектури та містобудування Миколаївської міської ради 54027, м. Миколаїв,  вул. Адміральська, 20 к. 265 тел. 37-02-71, 37-24-73,E-mail: [email protected]


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: