Мапа порталу

Олександр Сєнкевич вручив почесну відзнаку "Зірка культури міста Миколаїв" заслуженому артисту естрадного мистецтва України Івану Носику

Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич вручив почесну відзнаку "Зірка культури міста Миколаїв" заслуженому артисту естрадного мистецтва України, керівнику гуртка «Оперно-вокальна студія ім. Н.Западинської» Миколаївського міського палацу культури і мистецтв Івану Носику.

Ювілейний концерт з нагоди 50-річчя шанованого не лише в Україні, а й за кордоном артиста відбувся у неділю в Миколаєві.

Мер Олександр Сєнкевич привітав видатного миколаївця та відзначив його високі творчі досягнення. 

-  Дякую за Ваш внесок у розвиток культури Миколаївщини. Ваша праця сприяє єднанню людей, виховує толерантність та розвиває кращі особистісні якості, мотивує до творчості, - сказав він. 

Теплі слова прозвучали на адресу ювіляра від начальника управління з питань культури та охорони культурної спадщини міськради Юрія Любарова.

- Від імені всіх колег хочу побажати міцного здоров'я. Нехай в новому 50-літті у Вас будуть талановиті вихованці, повні зали глядачів та багато концертів! 

Іван Носик працює у сфері культури з 1999 року. Після закінчення національної музичної академії ім. Петра Чайковького розпочав артистичну діяльність у Донецькому академічному оперному театрі ім. А.Солов'яненка. Потім працював у оперних театрах Києва, Харкова, Львова, Одеси, Дніпра. У якості соліста виконував провідні партії. З виставами об'їздив пів світу. Виступав на легендарних сценах Італії, Франції, Китаю, США. Іван Носик був переможцем низки міжнародних вокальних конкурсів. За вагомий внесок у розвиток культури України удостоєний почесного звання заслужений артист естрадного мистецтва України. Нині Іван Володимирович займає активну позицію щодо популяризації оперного мистецтва на Миколаївщині, з 2015 року очолює оперно-вокальну студію. Упродовж 5 років реалізував постановку кількох повномасштабних опер, що користуються неабияким глядацьким попитом.   

Відзнака "Зірка культури міста Миколаїв" була запроваджена в Миколаєві 2017 року за ініціативи управління з питань культури та охорони культурної спадщини міської ради. Це професійна премія для фахівців галузі культури міста.

Відділ інформаційного забезпечення

департаменту міського голови

 

IMAGE FOLDER (/files/2020/9_2020/28092020)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: