Мапа порталу

Володимир Криленко обговорив з керівниками міських шкіл організацію безпечного перебування дітей у навчальних закладах

23 вересня 2020 року за ініціативою першого заступника міського голови Володимира Криленка та начальника управління освіти Ганни Личко відбулася зустріч представників директорського корпусу закладів загальної середньої освіти та начальника управління Державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Держпродспоживслужби в Миколаївській області Лариса Бурденко.

Основною темою для обговорення стало питання - як зробити перебування дітей в закладах освіти безпечним і комфортним в умовах загрози захворювання на СОVID-19, відповідно до вимог чинного законодавства.

Володимир Криленко окреслив ситуацію з захворюваністю учнів та наголосив на необхідності системно вживати заходів для збереження здоров’я дітей.

У свою чергу керівники шкіл озвучили нагальні питання щодо роботи закладів в умовах пандемії.

Лариса Бурденко нагадала вимоги діючої нормативно-правової бази, санітарні норми і правила перебування учнів у закладах освіти, висловила розуміння освітніх проблем, надала поради щодо запобігання захворюваності.

Зустріч пройшла конструктивно. Учасники визначили проблеми, на які необхідно виділити додаткові асигнування: придбання засобів індивідуального захисту та гігієни для учасників освітнього процесу; щеплення для працівників освіти; створення безпечних умов харчування учнів.

 

IMAGE FOLDER (/files/2020/9_2020/23092020_3)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: