Мапа порталу

Понад 300 студентів "елегантного" віку почали навчання в Університеті третього віку на базі Інгульського відділення терцентру

Святкове відкриття нового навчального року влаштували для слухачів Університету третього віку в Інгульському районі, на базі відділення денного перебування територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

Цьогоріч тут понад 300 студентів “елегантного” віку вивчатимуть іноземні мови, комп’ютерну грамотність, основи здорового способу життя, прикладне мистецтво та музичні дисципліни, право і педагогіку. 

Як розповіла заступник директора Міського територіального центру Олена Копиченко, загалом діють 9 факультетів. Фахівці тримають руку на пульсі та постійно вивчають потреби своїх підопічних, впроваджуючи нові корисні курси.  

  • Щодня спостерігаю, як змінюються люди, відвідуючи наші занятття. Поліпшується самопочуття, стан здоров’я в цілому. З’являються нові друзі, зростає інтерес до життя, тож емоційний стан покращується в десятки разів, - каже Олена Копиченко. 

Мер Миколаєва Олександр Сєнкевич щиро привітав новоспечених студентів з початком навчання та прийдешнім Днем ветерана, що в Україні відзначається 1 жовтня. 

  •  Упродовж останніх років приділяємо все більше уваги не лише матеріальному стану людей поважного віку, а й їх інтелектуальному розвитку, психологічному стану. Поки людина навчається, доти вона й живе. Хочу побажати кожному з вас отримати в наших територіальних центрах максимальну користь для себе, змінити своє життя на краще. А ми, в свою чергу, будемо вам всіляко допомагати, - звернувся мер до присутніх.    

Олександр Сєнкевич вручив подарунки закладу та кращим студентам Університету третього віку. 

Творчу програму миколаївці підготували самостійно, адже талантів тут не займати. 

Відділ інформаційного забезпечення

департаменту міського голови

 

IMAGE FOLDER (/files/2020/9_2020/23092020_1)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: