Мапа порталу

Група допомоги: Разом - міцніше!

Об`єднання дружин і материів бійців АТО розпочала проект "Групи саамодопомоги: Разом - міцніше!" за фінансової підтримки Європейского Союзу, представництва в Україні для жінок з родин загиблих та ветеранів учасників
АТО/ООС.

Мета проєкту - посилення програм соціального захисту вразливих жінок в умовах пандемії COVID-19 шляхом створення та подальшої менторської підтримки роботи 8 груп самодопомоги у Волинській, Хмельницький, Миколаївський, Кіровоградській та Дніпровській областях.

   В рамках проєкту "Групи самодопомоги: Разом - міцніше!"
Буде відібрано найбільш вмотивованих жінок-лідерок, які вже вийшли з кризового стану та готові допомагати іншим.

Жінки приймуть участь у дводенному семінарі у м. Київ з тематики допомоги "рівний-рівному", методик захисту прав та методів співпраці з органами місцевого самоврядування.

За результатами тренінгу будуть розроблені індивідуальні плани розвитку груп.

Сформовано щонайменьше 8 груп самодопомоги у Волинській, Хмельницький, Миколаївський, Кіровоградській та Дніпровській областях. Групи формуватимуться за територіальною ознакою та статусом учасниць.

Робота груп самодопомоги посилюватиме роботу соціального захисту адже мобілізуватиме та гуртуватиме жінок з зазначених категорій, сприятиме покращанню звязків в середині громади, покращуватиме горизонтальну самоорганізацію жінок заради взаємодопомоги у вирішення проблемних питань та захисті прав як одна одної так і вразливих груп населення загалом.

Реєстрація на участь у проєкті за посиланням: https:/cutt.ly/tdOVQb() або за телефоном 066-726-53-77 Наталя


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: