Мапа порталу

Громадська організація "Відчуй" - організаційне об'єднання громадян з порушенням слуху

В Україні відсутня культура догляду за слухом , а про процедуру перевірки слуху нічого не відомо пересічним громадянам. Болісно, тривало, проблематично, дорого, страшно – все це асоціації людей. Ми провели опитування 2000 респондентів, яке показало що: 62,9 % - ніколи не перевіряли свій слух. Більшість з них, на питання «Чому?» - обрали, тому що не задумувались про це. А 60% з тих хто перевіряли – робили це, тому що мають певні порушення слуху. Як наслідок такої сумної статистики , діагностика відбувається вже при критичній втраті слуху, коли можливість відновити його є мінімальною, що призводить до інвалідності.

Аби вирішити проблему зі зволіканням та нехтуванням здоров’я слуху, за фінансової підтримки Міністерства соціальної політики України з 21 вересня ГО « Відчуй» розпочала новий проект «Кабінет на колесах», який надасть можливість усім охочим жителям з 31-го міста України перевірити слух у досвідченого фахівця у спеціально обладнаному мобільному кабінеті «на колесах».

Жителям міста Миколаєва також пощастило бути учасниками нашого проекту і вже 23 вересня команда проекту «Кабінет на колесах» чекатиме їх з 10 до 18 на перехресті вулиць Соборної та Великої Морської. У зв’язку з цим просимо надати дозвіл для стоянки «Кабінету на колесах» за вказаною адресою. Також просимо посприяти в інформаційній підтримці акції та власним прикладом представників місцевої державної адміністрації залучити містян до турботи про власне здоров’я.  


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: