Мапа порталу

Олександр Сєнкевич підписав гарантійне погодження з Європейським банком реконструкції та розвитку на придбання 60-ти тролейбусів для Миколаєва

Сьогодні міський голова Олександр Сєнкевич підписав гарантійне погодження з Європейським банком реконструкції та розвитку на придбання 60-ти тролейбусів (20 з яких будуть на автономному ходу) для Миколаєва. Про це мер повідомив у фейсбук.

- Сьогодні «не знав з чого почати свій ранок», тому поїхав до Києва на підписання гарантійного погодження з Європейським банком реконструкції та розвитку на придбання 60-ти тролейбусів для Миколаєва. Друзі, разом з керівником проекту Олексієм Ушаковим підписали з представниками ЄБРР Марком Магалецьким і Денисом Гайовим гарантійне погодження на придбання 60-ти тролейбусів (20 з яких будуть на автономному ходу) для Миколаєва. Попереду ратифікація цього погодження на сесії міської ради, а далі чекаємо на переможця тендеру (який організовує ЄБРР) та підписуємо контракт. Дякую нашим партнерам, що не дивлячись на різного роду перепони, ми все ж таки отримали можливість підписати це погодження. Захід відбувся з дотриманням всіх карантинних норм. Нагадаю, що цього року Миколаїв отримав нову тролейбусну лінію уздовж узбережжя Намиву. Також розпочато проект з будівництва тролейбусної лінії у Корабельний район – якщо не буде якихось додаткових перепон, то до кінця року вже будуть встановлені електроопори та світло уздовж всієї лінії. - написав Олександр Сєнкевич.

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: