Мапа порталу

«Десант» переміг «Дельфінів»: в Миколаєві відбулись матчі 3 туру Чемпіонату України з бейсболу

19 липня в Миколаєві відбулись два поєдинки 3 туру Чемпіонату України з бейсболу. На полі СК «Зоря» в рамках Дивізіону «Б» (ІІ підгрупа) наш  «Десант» приймав команду «Дельфіни» з Чорноморська.

 За традицією перед початком туру пролунав Державний гімн України. Після цього спортсменів привітали мер Миколаєва Олександр Сєнкевич та очільник управління з питань фізичної культури та спорту міської ради Олег Машкін.

- Бажаю всім сьогодні показати найкращі результати та перемогти, в першу чергу, себе! Хочу сказати, що від себе зроблю окремий приз – 15 тисяч гривень переможцю сьогоднішніх ігор! Сподіваюсь, це стане додатковим стимулом для команд. Бажаю удачі! – сказав Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич.

А Олег Машкін, звертаючись до бейсболістів, побажав їм отримати справжнє задоволення від гри.

 - Нехай у вас якомога більше виходить на полі! – додав начальник управління з питань фізичної культури та спорту міської ради.

В цей день сильнішими виявилися представники команди «Десант». Своїх візаві вони перемогли з таким рахунком: 20 - 0; 18 – 7.

Завдяки цим перемогам миколаївці піднялися на 2 сходинку турнірної таблиці.

Відзначимо, що миколаївський «Десант» сформовано на базі КДЮСШ «Атлант». В команді є спортсмені різного віку. Є досвідчені гравці. Також керівництво клубу поступово до великого бейсболу підключає молодь

 

 

Відділ інформаційного забезпечення

департаменту міського голови

IMAGE FOLDER (/files/2020/7_2020/200720)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: