Мапа порталу

У Миколаєві перевізників перевірили на дотримання правил карантину

Управління транспортного комплексу, зв’язку та телекомунікацій перевірило, як підприємства-перевізники виконують доручення комісії з питань ТЕБ і НС, а саме:

  • оновлення інформування пасажирів стосовно перебування у салонах з використанням засобів захисту органів дихання;
  • забезпечення засобами індивідуального захисту водіїв під час здійснення пасажирських перевезень на міських маршрутах загального користування та здійснення контролю щодо недопущення пасажирів до салонів транспортних засобів без наявних засобів індивідуального захисту;
  • проведення інструктажів з водійським складом підприємств з питання дотримання фізичного дистанціювання між водієм і пасажирами;
  • забезпечення суворого контролю за дотриманням вологого прибирання та дезінфекції в салонах транспортних засобів, які здійснюють пасажирські перевезення на міських маршрутах загального користування;
  • проведення інструктажів з водійським складом підприємства та забезпечення суворого контролю з питання дотримання водіями вимог щодо перевезення пасажирів на міських маршрутах загального користування, а саме здійснення перевезення пасажирів згідно кількості місць для сидіння передбачених технічною характеристикою транспортного засобу, особливо звернути увагу на перевезення пасажирів в час «пік».

23 та та 24 червня працівники управління  здійснили перевірку виконання вищезазначених вимог та договірних умов на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування, технічного стану автомобілів.

Було проінспектовано маршрути: №88 «вул. Новозаводська – мкр. Намив», №1 «Завод «Океан» – мікрорайон Північний», №3 «ст. Миколаїв-вантажний – Варварівка», №56 «мкр. Намив – мкр. Північний», №62 «мкр. Намив – «Трансаміак», №87 «Ш.Балка – мкр. Північний», №89 «вул. Казарського – м. Миколаїв-вантажний» підприємств-перевізників ТОВ ВКФ «Гуріг – сервіс», ТОВ «Приватавтолюкс», МПП «ТФТ», ПП «АВТО ВІОЛА ПЛЮС», ПП «ПИК» та ТОВ «Еталонавто».

За результатами перевірено 11 транспортних засобів.

Під час рейду виявлені порушення договірних умов на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування №№ 1, 3, 56, 62, 87, 88, 89:

  • не працює GPS трекер;
  • відсутній особистий страховий поліс водія;
  • відсутня книга обліку робочого часу;
  • відсутня книга обліку талонів;
  • не належний санітарний стан салону.

Управління транспорту звертає увагу: якщо Ви стаєте свідками порушень карантинних обмежень, будь ласка, негайно повідомляйте про це патрульну поліцію! Правоохоронці реагують на запити, складають відповідні адміністративні матеріали за виявленні порушення як на водіїв транспортних засобів, так і на пасажирів, які не дотримуються обмежень на період карантину.

за інформацією управління транспорту

 

IMAGE FOLDER (/files/2020/6_2020/24062020_5)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: