Мапа порталу

Ремонт будівлі міського Центру підтримки внутрішньо переміщених осіб та ветеранів АТО планують завершити у вересні

В Миколаєві триває ремонт будівля по пров. Кобера, 13а/8, куди згодом має переїхати Центр підтримки внутрішньо переміщених осіб та ветеранів АТО. Там вже встановлено нові вікна, побудовано шахту для ліфту, прокладено внутрішні комунікації: електромережу, каналізацію, систему вентиляції. Наразі підрядник утеплює фасад відповідно до сучасних стандартів та норм, виконує внутрішні  оздоблювальні роботи.

Мер Олександр Сєнкевич відвідав об’єкт. Він перевірив, на якому етапі знаходиться реалізація проєкту, якість виконаних робіт.

Міський голова зазначив, що були проблеми з реалізацією проєкту підрядником. Тому його довелось замінити. І це відразу дало позитивний результат.

- Ремонтні роботи, що відбуваються наразі,  фінансуються з міського бюджету. Кошти виділені в повному обсязі. Додаткове ж обладнання, яке встановлять в цьому центрі, буде  придбано за кошти Світового банку, - сказав Олександр Сєнкевич.

Мер Миколаєва зазначив, що задоволений тим, як наразі відбувається  ремонт. Новий підрядник працює стабільно та якісно. За твердженням його представників, проєкт має бути завершено на початку вересня цього року.

Окрім приведення до ладу будівлі, силами департаменту житлово-комунального господарства буде упорядковано прилеглу територію. Більш того, учасники АТО також вирішили долучитися до благоустрою прибудинкової території – в рамках Громадського бюджету-2021 ними було подано проєкт «Простір вільних» - https://mkrada.gov.ua/files/GromadBudjet/2020PDF/0010.pdf . Він передбачає ремонт існуючого, але занедбаного спортивного майданчика, що розташовано поблизу.

- Після завершення всіх робіт Центр  підтримки внутрішньо переміщених осіб та ветеранів АТО буде один з кращих закладів України такого типу, - резюмував Олександр Сєнкевич.

Нагадаємо, що Центр підтримки внутрішньо переміщених осіб та ветеранів АТО було створено в 2018 році рішенням міської ради. Наразі установа розміщена в будівлі по вул. Фалеєвській, 8. Там надається психологічна та юридична допомога, різноманітні соціальні послуги.

 

Відділ інформаційного забезпечення

департаменту міського голови

IMAGE FOLDER (/files/2020/6_2020/020620)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: