Мапа порталу

Миколаївці заборгували за послуги водопостачання та водовідведення 105 мільйонів гривень

Сума заборгованості за послуги водопостачання та водовідведення станом на 1 квітня 2020 року складає вже 105 мільйонів гривень. Про це повідомляє МКП "Миколаївводоканал".

Споживачам, які опинились у скрутному становищі та не можуть повністю погасити борги, пропонують укласти договір реструктуризації.

- Ми щиро вдячні абонентам, які розуміючи суспільну важливість сталої роботи підприємства вчасно сплатити за послуги водопостачання та водовідведення. Підприємство з розумінням ставиться до абонентів, які через карантинні обмеження опинились у складних життєвих обставинах і не могли у повному обсязі сплачувати за спожиті послуги. Якщо зараз Ви можете сплатити за послуги у повному обсязі ми запрошуємо Вас до абонентського відділу, де Ви зможете укласти договір реструктуризації та сплачувати поточний платіж та борг зручними для вас частинами. Краще уникнути заборгованості, адже після закінчення карантину, підприємства, надавачі послуг почнуть нараховувати штрафні санкції та пеню. На жаль, є абоненти, які вже тривалий час живуть за рахунок інших сумлінних платників і регулярно користуючись послугами не сплачують за них. Регулярно проводиться позовна робота, щодо примусового стягнення боргу за рішенням суду, виконуються відключення абонентів – боржників. - йдеться у повідомленні.

На МКП «Миколаївводоканал» також зазначають, що  інформуватимуть абонентів про заборгованість шляхом надсилання смс повідомлень.

Заборгованість може виникнути через тривалу відсутність переданих показань лічильника. Щоб провести корегування сум нарахування необхідно звернутись до абонентського відділу за телефонами:

67-09-52, 70-98-44, 58-18-48, 30 -00-95, 70-95-25, 24-11-52.

E-mail: [email protected]

Viber: +38 067 513 60 67

В тексті повідомлення обов’язково вкажіть адресу, контактний номер телефону. До Вас завітає контролер для контрольного зняття показань і після цього у підприємства буде підстава виконати перерахунок.
Для передачі показань, контрою за нарахуваннями та зручною оплатою послуг можна користуватись онлайн сервісами, а саме:

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: