Мапа порталу

У Заводському районі перевірили стан пожежної безпеки в парку "Ліски"

З метою недопущення виникнення пожеж на територіях паркових зон, відкритих територіях Заводського району, в місцях масового відпочинку людей у пожеженебезпечний період, головою адміністрації Заводського району підписано розпорядження від 15.04.2020 № 46р «Про посилення пожежної безпеки в паркових зонах та на відкритих територіях Заводського району у пожеженебезпечний період 2020 року», яким затверджено склад оперативного штабу з координації діяльності щодо протидії пожежам в природних комплексах та на відкритих територіях району.

22 травня на виконання вищезазначеного розпорядження комісією адміністрації Заводського району спільно з представником Заводського РВ м. Миколаєва ГУ ДСНС України у Миколаївській області та сектору з питань НС та ЦЗН в Заводському районі проведено рейдову перевірку дотримання вимог пожежної безпеки в місцях масового відпочинку людей на території парку «Ліски». Про що складено відповідний акт.

Перевірялись наступні питання:

- створення об’єктового формування для реагування на надзвичайні події (пожежі);

- наявність та стан первинних засобів пожежогасіння:

- наявність організаційної документації об’єкту з питань ЦЗ:

- очищення території парку від сухої трави та сухостою:

- профілактична робота з питання пожежної безпеки.

Встановлено, що протипожежний стан парку задовільний.

Також проведено роз’яснювальну роботу серед відпочиваючих щодо дотримання вимог пожежної безпеки під час відпочинку. Ще раз наголосили, що забороняється заїзд до парків /скверів транспортних засобів. При відвідуванні зелених зон категорично забороняється палити, кидати непогашені сірники, недопалки, випалювати суху траву.

адміністрація Заводського району


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: