Мапа порталу

У міській лікарні №3 готові приймати хворих на коронавірус

Мер Миколаєва Олександр Сєнкевич під час щоденного прямого ефіру в соцмережах повідомив, що міська лікарня №3 забезпечена засобами індивідуального захисту та медичним обладнанням і повністю підготувалася до надання допомоги пацієнтам з COVID-19.
 
- Відвідав лікарню №3, де наразі завершено процес монтажу всіх систем електро- та газопостачання. До всіх 50 ліжок інтенсивної терапії вже підведено кисень. Система знаходиться під тиском, її протестували. Лікарня готова приймати пацієнтів - сказав Олександр Сєнкевич.
 
Нагадаємо, що міська лікарня №3 увійшла до складу закладів другої хвилі, в якій створили та розгорнули респіраторний центр для лікування хворих на COVID-19.
 
Міською радою виділені кошти на поточний ремонт для установки монтажу газифікатора та переобладнання електромережі. Сам газифікатор та інше медичне устаткування придбали за рахунок соціально відповідального бізнесу. Свою допомогу надали Миколаївський глиноземний завод, ДП НВКГ «Зоря»- «Машпроект», ДП «Стивідорна компанія «Ольвія», Катарська компанія Qterminals.

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: