Мапа порталу

Підписано угоду про коригування техніко-економічного обґрунтування проєкту будівництва мостового переходу через річку Південний Буг у Миколаєві

Під час щоденного прямого ефіру в соцмережах "Інстаграм" та "Фейсбук" Олександр Сєнкевич поінформував про стан справ стосовно реалізації проєкту будівництва об'їзного моста через р. Південний Буг. 

- Підписано угоду про коригування техніко-економічного обґрунтування проєкту будівництва мостового переходу через річку Південний Буг у Миколаєві, термін дії якого спливає у вересні 2021 року. Наступний крок - розробка безпосередньо проєкту і тільки потім реалізація, - повідомив міський голова.

Олександр Сєнкевич зазначив, що вся процедура триватиме орієнтовно вісім років.

- Будівництво моста в найближчим часом не почнеться. Поки що триває підготовча робота.

Раніше міський голова зазначав, що Служба автомобільних доріг Миколаївської області оголосила торги на виконання коригування ТЕО будівництва мостового переходу через р.Південний Буг. Він нагадав, що документацію було розроблено ще у 2012 році.

Нагадаємо, як повідомлялось на сайті міської ради, представники місії JICA в Україні презентували результати попередніх досліджень у рамках проекту будівництва мосту через Південний Буг у Миколаєві. 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: