Мапа порталу

Про оцінку головних бухгалтерів бюджетних установ

Управління Державної казначейської служби України у м. Миколаєві Миколаївської області просить Вас опублікувати наступну інформацію.

Управління Державної казначейської служби України у м. Миколаєві Миколаївської області (далі – Управління) нагадує, що відповідно до Порядку проведення оцінки виконання головним бухгалтером бюджетної установи своїх повноважень, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 01.12.2011 № 1537, діяльність головного бухгалтера підлягає щорічній оцінці.

З метою своєчасного проведення зовнішнього оцінювання Управління звертає увагу розпорядників бюджетних коштів на необхідність подання до 01 квітня 2020 року Анкети про виконання головним бухгалтером бюджетної установи своїх повноважень, форма якої затверджена зазначеним Порядком.

Якщо, відповідно до п.4 Порядку, діяльність головного бухгалтера (спеціаліста, на якого покладено виконання обов’язків бухгалтерської служби) не підлягає оцінці, необхідно надати до Управління листа із зазначенням причини, через яку оцінка діяльності головного бухгалтера не здійснюється.

Управління просить прискорити подачу анкет про виконання головним бухгалтером бюджетної установи своїх повноважень.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: