Мапа порталу

У Миколаєві з’явилась поштова марка «Місто на хвилі»

АТ «Укрпошта» вводить в обіг поштову марку «Миколаїв - місто на хвилі», присвячену 230-річчю з дня заснування нашого міста. Урочиста церемонія спецпогашення відбулась днями в міській раді. У заході взяли участь міський голова Олександр Сєнкевич, директор Миколаївської дирекції АТ "Укрпошта" Єгор Косоруков, начальник управління комунального майна Мкртич Мкртчян, начальник управління культури міськради Юрій Любаров.

Нагадаємо, бренд «Миколаїв - місто на хвилі» - подарунок городянам від платформи «МрійДій». Його презентація відбулась восени 2019 року. Тоді ж з метою просування та популяризації міста файли з оригінальним зображенням логотипу з’явилися у відкритому доступі.

Марка має символічне зображення - два напнуті вітром вітрила, які утворюють букву "М", а також сам слоган "місто на хвилі", виконаний в блакитно білих кольорах. Над надписом є цифра 230.

Перший тираж вийшов накладом у 420 примірників. На пятнадцяти окремих аркушах, кожен з яких має свій індивідуальний штрих-код, міститься по 28 поштових марок. Також випустили спеціальний конверт та штемпель "Миколаївщина - вітрила України".

Честь погасити поштові марки надали міському голові Олександру Сєнкевичу, Єгору Косорукову та Мкртичу Мкртчяну. Вони  поставили свої підписи та відбиток штемпеля, тим самим засвідчивши спецпогашення.

- Сподіваюсь, поштова марка буде нагадувати миколаївцям та гостям міста про цю пам’ятну подію. А всі охочі матимуть змогу надіслати яскраве вітання рідним і знайомим поштою, - зазначив міський голова.

Олександр Сєнкевич також подякував усім, хто сприяє розвитку туристичної галузі, популяризує та ідентифікує Миколаїв серед інших населених пунктів України.

- Лист - це завжди емоція! Поштова марка Миколаєва - це спогади про друзів та вікенд у місті на хвилі, - додав Мкртич Мкртчян.

IMAGE FOLDER (/files/2020/2_2020/25022020_1)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: