Мапа порталу

Олександр Сєнкевич представив нового керівника міської дитячої лікарні №2

06.02.2020 міський голова Олександр Сєнкевич представив колективу Міської дитячої лікарні № 2 нового керівника закладу Олександра Дем’янова, який був призначений на посаду за  результатами проведеного конкурсу 21.01.2020. 

«Треба слухати людей, треба слухати спеціалістів, треба слухати колектив, бо в першу чергу керівник - це люди, що йдуть за ним. Я бажаю Вам, щоб Ви разом зробили цю лікарню кращою, сил, наснаги, дружнього колективу»: - такі слова настанови дав мер новому керівнику закладу.

Також подякував за роботу Людмилі Філіповій, яка  тимчасово виконувала обов’язки  керівника МДЛ № 2.

Побажав успіхів та виразив сподівання, що разом колектив дасть результат, якого очікують всі мешканці Миколаєва:- можна розраховувати на бюджет міста, на допомогу влади.

Новий керівник Олександр Дем’янов  звернувся до присутніх:  - Я, працюючи в управлінні охорони здоров’я Миколаївської міської ради, на власні  очі побачив позитивні зміни і рівень підтримки міської влади і мера міста, що питання, які були роками,  вирішені тільки зараз. В мене є єдине прохання, щоб частіше міська влада звертала увагу особливо на Міську дитячу лікарню № 2, бо це -  діти, а вони  - майбутнє, а це потребує вкладання коштів.

В своєму виступі Ірина Шамрай зауважила, що потенціал колективу великий. Заклад, не дивлячись на зміну керівника, 100% готовий до укладання договору з НСЗУ. А сьогодні успішний той – хто перший. Зараз склалися нові відношення з владою, яка не лише нас чує, а й допомагає. Це значний прорив. Наше місто перше серед лідерів у процесі реформування галузі в Україні. За це велика подяка особисто міському голові.

Управління охорони здоров'я міськради

 

IMAGE FOLDER (/files/2020/2_2020/06022020)

 

 

 

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: