Мапа порталу

Антимонопольний комітет надав висновки щодо кредиту ЄБРР на придбання 60 тролейбусів для Миколаєва

Сьогодні, 16 січня 2020 року, Антимонопольний комітет України надав попередні висновки відносно кредиту від Європейського банку реконструкції та розвитку на придбання 60 тролейбусів для Миколаєва. Про це повідомив Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич на сторінці в фейсбук. 

- Саме ці попередні висновки у подальшому, після уточнення деяких моментів з нашого боку, ляжуть в основу погодження кредиту на придбання 60 тролейбусів, капітальний ремонт контактної мережі та модернізацію тролейбусного депо, - йдеться у повідомленні. - Сподіваюсь, що ми вже скоро зрушимо процес кредитування нашого КП «Миколаївелектротранс» і таки почнемо реалізацію цього проєкту найближчим часом.

  • Нагадаємо, що кредитний договір з ЄБРР на суму 20 млн євро між КП «Миколаївелектротранс» та Європейським банком реконструкції та розвитку підписано 12 вересня 2019 року. Тоді мер Олександр Сєнкевич констатував: "Наша більш як трирічна «хода» нарешті завершується. Втім, видихнути можна буде лише після того, як побачимо нові тролейбуси на маршрутах. На сьогодні у депутатського корпусу немає сумнівів щодо важливості впровадження проєкту. Він потрібен миколаївцям, аби відчувати себе частиною Європи не лише на карті, а й за рівнем життя. Дякую всім депутатам, які з розумінням ставляться до оновлення парку міського електротранспорту. Відмова від громадського транспорту на спалюваному паливі – світова практика. ЄБРР фінансує цей  проект саме тому, що він спрямований на збереження довкілля та економію ресурсів".

 

IMAGE FOLDER (/files/2020/1_2020/16012020_2)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: