Мапа порталу

Зимові свята на Соборній площі

Зимові свята на Соборній площі 

Запрошуємо миколаївців і шанованих гостей міста відзначення знакових святкових дат – з нагоди Дня Святого Миколая та Нового року  - розпочати  на головній площі Миколаєва!

19 грудня:  гостинно зустрічатимуть дорослих і малечу різдвяний святковий ярмарок з гастрономічним фестивалем  та зимовий Луна-парк; о 17:00 відбудеться відкриття Головної міської ялинки з яскравим феєричним мюзиклом – казковою історією «Лускунчик та таємниця короля Щурів», небувалим для Миколаєва вогненним шоу від найкращої в Україні піротехнічної компанії «Феєрія» (м. Дніпро) за підтримки компанії Ніка-Тера та концертною програмою за участю кращих виконавців і гуртів «БедСістер», «Чізкейк».

31 грудня до розваг на ковзанці та в Луна-парку з 00:00 долучиться святкова програма «24 години нон-стоп» на великій сцені: зі святковим феєрверком, за участю гуртів «Бедсістер», «Чізкейк», «Ріо», «Радіостарс» із неперевершеною солісткою Тетяною Орловою і все це у супроводі ведучих команди КВН «Легко та Просто».

На малюків і стомлених від святкування батьків у перший день нового року 1 січня чекатимуть розважальні програми від  кращих аніматорів міста.

Зимові розваги на Соборній площі  для Вас, Ваших друзів, гостей.  Новорічні свята  - для всіх! Запрошуємо!

image


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: