Мапа порталу

В Миколаєві відкрилась фотовиставка «Гармонія руху»

У п’ятницю, 15 листопада, в міському Палаці культури і мистецтв відкрилася фотовиставка відкрилась виставка фотографій «Гармонія руху».

Ця виставка – спільний проєкт відомого фотомайстра Олександри Борсук та мережа фітнесклубів DiromSport.  Експозиція присвячена гармонійному розвитку людини, єднанню з природою та чарівній красі України. В ній представлені 40 фотографій миколаївців, більшість з яких не є професійними спортсменами. 

- Цього року мені запропонували зробити фотовиставку, в центрі якої – ідея гармонійного розвитку людського тіла, спорту, здоров’я. Я вважаю, що найкращий прояв гармонії та балансу – це гармонія людини з природою. Тому ми зробили ці світлини в найбільш мальовничих місцях нашої області, Одещини та Херсонщини, там можна по-справжньому відчути силу природи. Я рекомендую кожному відвідати їх, - сказала Олександра Борсук. – На фото відображені люди різного віку: діти, підлітки, молоді пари, вже досвідчені люди. Цим ми хотіли сказати, що не залежно від віку можна розвивати своє тіло, приводити своє його і душу в баланс.

Керівник мережі фітнесклубів DiromSport Світлана Криленко підкреслила, що гармонійно розвинена людина – це щаслива людина.

- Наш проєкт – для активних людей. Це привід ще раз замислитись над тим, наскільки гармонійно ми живемо, наскільки ми готові приділяти уваги своєму здоров’ю, своїй душі, своєму тілу, - сказала Світлана Криленко.

Вона подякувала усім, хто допоміг організувати та провести фотовиставку.

Присутніх також привітав Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич. Він зазначив, що справжнього балансу досягти досить складно. Проте неодмінно потрібно ставити за мету досягти такого стану.

- Ця фотовиставка може стати потужною мотивацією розвивати себе, слідкувати за собою,  - сказав Олександр Сєнкевич. – Я бажаю кожному, щоб спорт став частиною його життя! 

Відзначимо, що фотовиставка «Гармонія руху» триватиме три дні. 

 

Відділ інформаційного забезпечення

департаменту міського голови

IMAGE FOLDER (/files/2019/11_2019/151119_3)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: