Мапа порталу

"Нехай ця відзнака стане для вас мотивацією досягати ще більших вершин", - Олександр Сєнкевич на церемонії вручення стипендії Миколаївського міського голови та міської ради

15 листопада в Миколаєві відбулася урочиста церемонія нагородження активної, талановитої молоді стипендіями Миколаївського міського голови та міської ради.

Претендентів обирала експертна рада, з огляду на професійний досвід, громадську діяльність, рівень володіння іноземними мовами.

Цьогоріч у Миколаєві 88 стипендіатів, а троє з них отримують грошову винагороду за свої досягнення вже вдруге.

Вихованців міських вишів та професійно-технічних навчальних закладів зі сцени Миколаївського академічного художнього російського драматичного театру привітали мер Олександр Сєнкевич, перший заступник міського голови Володимир Криленко, депутати міськради Олена Кісельова, Наталя Манзюк, Світлана Таранова, В’ячеслав Карцев, Сергій Мотуз, Артем Грозов.

Олександр Сєнкевич сказав, що всі, хто сьогодні отримають відзнаку міського голови та міської ради, заслуговують значно більше, ніж одноразова винагорода.

- Хотілося б мати можливість виплачувати найталановитішим студентам щомісячну стипендію, та поки що це лише в планах. Дякую вам за сумлінну працю! Саме в студентські роки формується ваш характер та здатність приймати відповідальні рішення. Нехай ця відзнака стане для вас мотивацією досягати ще більших вершин, - звернувся до молоді керівник міста.

Перший віцемер Володимир Криленко закликав студентів подякувати їхнім батькам та педагогам за підтримку. Теплі привітання та побажання адресували миколаївській молоді депутати міської ради.

Відділ інформаційного забезпечення

департаменту міського голови

 

IMAGE FOLDER (/files/2019/11_2019/15112019_7)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: