Мапа порталу

Працівників сфери надання туристичних послуг Миколаївщини привітали з професійним святом

У п'ятницю, 27 вересня, відбулися урочистості з нагоди професійного свята працівників сфери надання туристичних послуг. Захід провели в Миколаївській астрономічній обсерваторії.

Це місце було обрано не випадково, адже наша обсерваторія є туристичною визитівкою міста - одною з найстаріших у Східній Європі, що включена до попереднього списку об'єктів Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО від України. 

Привітати фахівців галузі прийшли голова обласної державної адміністрації Олександр Стаднік, перший заступник міського голови Володимир Криленко, голова обласної ради Вікторія Москаленко та її заступник Андрій Кротов.

Відкриваючи урочистості, голова облдержадміністрації Олександр Стаднік зазначив, що на теренах Миколаївщини багато цікавих туристичних об’єктів, які слід розвивати.

- Область має унікальний природно-рекреаційний, історико-культурний потенціал і є привабливою територією для любителів відпочинку та оздоровлення. Тут дійсно багато місць, де варто побувати. Дякую усім, хто сприяє розвитку туристичної галузі. Саме ваша завзята праця створює справжній туристичний імідж регіону на всеукраїнському та міжнародному рівнях. Зі свого боку я завжди готовий підтримати нові ініціативи та відкриий до діалогу, - зазначив Олександр Стаднік.

До учасників зібрання також звернулася Вікторія Москаленко:

"Дякую усім небайдужим ентузіастам, які розвивають туризм на Миколаївщині. Цей день – свято всіх, хто хоч раз відчув себе в ролі мандрівника, і безперечно тих, хто професійно забезпечує повноцінний відпочинок для туристів – співробітників туристичних компаній, музейних працівників, керівників і персоналу готелів".

Долучився до привітань перший заступник Володимир Криленко. Він відзначив неабиякий вплив працівників сфери надання туристичних послуг на формування позитивного іміджу Миколаєва.

- Міська влада розуміє важливість питання та сприяє створенню відповідних умов для розвитку туризму. Зокрема, у 2019 році було ухвалено Програму розвитку туристичної галузі міста Миколаєва, створено відповідний підрозділ, який займається туризмом. Нещодавно у Миколаєві  розпочала свою роботу перша міська школа екскурсоводів. Фінансово з міського бюджету підтримуються розважальні заходи, які приваблюють до нас туристів. До прикладу вже декілька років поспіль проводиться яскраве свято "River Fest" та парад водних видів спорту, - зазначив Володимир Криленко. - Люди, які працюють у цій сфері, формують позитивний образ Миколаєва. Звісно, нам є куди рухатись. Але є позитивні результати, і це мотивує.

Віце-мер побажав усім працівникам туристичної галузі побільше вдячних клієнтів, інтенсивного розвитку, а також здоров’я, миру та злагоди у родинах.

Після вітальних слів Олександр Стаднік, Вікторія Москаленко та Володимир Криленко вручили кращим працівникам сфери надання туристичних послуг регіону почесні відзнаки, грамоти та подяки.

 

IMAGE FOLDER (/files/2019/9_2019/27092019_5)

 

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: