Мапа порталу

У Миколаївській міській раді створено міжфракційне об'єднання "Миколаїв"

26 вересня 2019 року відбулося перше пленарне засідання чергової 56 сесії Миколаївської міської ради. На розгляд депутатів було винесено 720 земельних питань. Напередодні під час засідання голів фракцій дійшли згоди, що інших рішень розглядати сьогодні не будуть.

На початку засідання мер Олександр Сєнкевич вручив Подячний лист депутату міськради Андрію Яковлєву за допомогу, надану для відкриття нового публічного простору «МИ» в Миколаєві з нагоди 230-ї річниці нашого міста, а також допомогу в облаштуванні сквері «Спортивний».

Потім керівник міста зачитав заяву, що надійшла на його адресу, як міського голови, про створення в міській раді XVII скликання міжфракційного об’єднання «Миколаїв». До неї увійшли: Вячеслав Апанасенко, Наталія Горбенко, Ігор Концевий, Федір Панченко, Анатолій Петров, Олександр Рєпін,  Дмитро Січко, Світлана Таранова.  За рішенням зборів депутатського об’єднання головою обрано Федора Панченка. Протокол від 26.09.2019.

Взявши слово, про вихід з фракції партії «Опозиційний блок» заявив депутат Анатолій Дюмін. Своє рішення він пояснив так: «Городяни вимагають, щоб ми працювали на місто. Я, звісно, вітаю появу в нас  групи «Миколаїв». Часи змінюються, і я не можу зараз бути в опозиції до діючої влади й, відповідно, до виборців. Я вийшов з опозиційного блоку, насамперед, за проханням моїх виборців».

Також з фракції партії «Опозиційний блок» вийшли депутати Сергій Жайворонок та Микола Пономарьов. Відповідні заяви надійшли до міського голови.

 

IMAGE FOLDER (/files/2019/9_2019/26092019_1)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: