Мапа порталу

Інвестиції – повітря для економіки. В Миколаєві відкрили зерновий термінал компаній Posco Internationl та Orexim Group

Сьогодні, 24 вересня, в Миколаєві відбулась урочиста церемонія відкриття експертного зернового терміналу південнокорейської компанії Posco Internationl та нашої вітчизняної компанії Orexim Group.

У заході взяли участь мер Миколаєва Олександр Сєнкевич, голова облдержадміністрації Олександр Стаднік, керівництво Posco Internationl та Orexim Group, Надзвичайний та Повноважний Посол Республіки Корея в Україні пан Квон Кі Чанг.

Posco Internationl – це провідний гравець Південної Кореї в сфері торгівлі зерном, вугіллям, сировинними ресурсами, металопродукцією, хімічним сировиною і добривами. Вона стала першою національною компанією, що має в управлінні зерновий термінал за кордоном.

В Україні Posco Internationl розпочала свою діяльність на початку 2019 року, коли із Orexim Group було підписано угоду про спільний розвиток і управління зерновим терміналом на базі Миколаївського комбінату хлібопродуктів.
Виступаючи, Олександр Сєнкевич зазначив, що компанія Posco Internationl є потужним партнером, відомим у світі своєю відповідальністю. Він підкреслив: вкладання компанією Posco Internationl коштів в Миколаїв свідчить про значну інвестиційну привабливість нашого міста.

 - Хочу подякувати компанії Posco Internationl за те, що вони повірили в Миколаїв, повірили в Україну. Хочу також подякувати компанії Orexim Group за те, що вони змогли розвинути свій бізнес до того рівня, щоб знайти таких класних партнерів та привезти їх до нашого міста, - зазначив керівник міста.

Олександр Сєнкевич висловив надію на те, що в недалекому майбутньому Posco Internationl та Миколаїв разом реалізують соціально важливі проекти. 

 

Відділ інформаційного забезпечення

департаменту міського голови

IMAGE FOLDER (/files/2019/9_2019/240919_2)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: