Мапа порталу

Міський голова Олександр Сєнкевич закликав миколаївців брати активну участь в програмі "Громадський бюджет"

У вівторок, 3 вересня, в мерії відбувся брифінг міського голови Олександра Сєнкевича та директора департаменту економічного розвитку міськради Тетяни Шуліченко щодо організації голосування за проєкти Громадського бюджету.
 
- Програма "Громадський бюджет" є одним із прикладів прямої демократії. Вона мотивує населення брати безпосередню участь у розвитку міста. Громадяни можуть не тільки теоретично висловлювати свої думки в фейсбуці, а брати на себе відповідальність, пропонувати власні ідеї для ефективного розподілу міського бюджету і обирати серед запропонованих проєктів для себе найкращий. Результати голосування мають пряму дію, незалежно від волі посадовців та депутатів, - сказав мер.
 
У Миколаєві програма діє вже третій рік поспіль. Олександр Сєнкевич вважає, що вона зарекомендувала себе досить успішно, і фінансування, яке виділяється на громадський бюджет, має збільшуватися.
 
- Я ініціював дане питання, маємо підтримку депутатів. Тож голосуйте за цікаві ідеї! Кожен може долучитися до покращення благоустрою своєї прибудинкової території та міста загалом, віддавши свій голос за улюблену пропозицію. Підтримка важлива. Не залишайтесь осторонь, робіть наше місто комфортнішим для життя!
 
Тетяна Шуліченко нагадала, що голосування за проєкти Громадського бюджету стартує вже завтра, з 9 години ранку. Воно триватиме 14 днів.

Віддати свій голос за вподобаний проєкт можна  у пунктах голосування на паперових носіях (ДНАП міської ради та адміністрація Корабельного району),  а також в електронному вигляді на офіційному сайті Громадського бюджету Миколаєва:  http://mykolaiv-budget.e-dem.in.ua/#/

Про умови голосування: https://mkrada.gov.ua/news/11027.html

Відео-трансляцію брифінгу можна переглянути за посиланням

 

IMAGE FOLDER (/files/2019/9_2019/03092019_1)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: