Мапа порталу

Замість калюж та ям - новий асфальт. На вул. Севастопільській капітально відремонтували внутрішньоквартальний проїзд

Мешканці будинку 43/1 по вулиці Севастопільській нарешті можуть спокійно прогулятися власним двором – їм зробили внутрішньоквартальну дорогу.

За словами місцевих нормального асфальту тут не було ніколи:  лише ями та калюжі. 

У серпні поточного року на замовлення адміністрації Центрального району за зазначеною адресою розпочали капітальний ремонт дорожнього покриття.  

На це з міського бюджету було спрямовано 689 тисяч 740 грн. Ремонт виконала підрядна організація «Литвиненко А.О».

Загальна довжина відновленої ділянки складає 130 м.  До ладу також привели узбіччя і з‘їзди. 

Днями результат роботи оглянули міський голова Олександр Сєнкевич, голова адміністрації Центрального району Олександр Береза та депутат за округом Світлана Таранова. Представники влади поспілкувались з мешканцями будинків, які, зокрема, розповіли і про інші проблеми свого району. 

Міський голова зазначив, що при формуванні бюджету на 2020 рік планує приділити особливу увагу розвитку освітньої галузі та сфері житлово-комунального господарства, а саме - ремонту міських доріг.

- У Миколаєві триває капітальний ремонт внутрішніх двориків, прибудинкових територій, облаштування громадських просторів. У кожному районі міста розпочаті роботи за цими напрямками, - сказав очільник міста.

Олександр Береза додав, що роботи з благоустрою вулиць виконуються планово, за наявністю належного фінансування з міського бюджету.

Відділ інформаційного забезпечення департаменту міського голови

IMAGE FOLDER (/files/2019/8_2019/27082019_1)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: