Мапа порталу

Міський голова Олександр Сєнкевич привітав миколаївців з Днем Державного Прапора України

Вранці 23 серпня у Миколаєві, на площі перед будівлею обласної державної адміністрації, відбулись урочистості до Дня Державного Прапора України. В них взяли участь керівництво області, міста, районів, представники силових структур, громадських, профспілкових, ветеранських організацій, релігійних громад, військовослужбовці, духовенство, молодь та небайдужі мешканці міста.

Вітаючи миколаївців, міський голова Олександр Сєнкевич зазначив, що День Державного Прапора та День Незалежності України – не просто святкові дні в календарі. Це нагадування про високу ціну свободи, якої виборювали і виборюють сьогодні тисячі справжніх патріотів.

- Це важливе свято сьогодні ми розпочали відзначати у мікрорайоні Варварівка. Під час заходу, коли співали діти, поряд вулицею проїжджали військові машини. Вони сигналили, вітаючи нас, і ми у той момент відчули велику хвилю патріотизму, справжню гордість за свій рідний край.  Так, багато хто може спитати: кому потрібні наразі такі зібрання? Вони потрібні сьогодні усім нам, аби усвідомити свою національну ідентичність. Важливою є підтримка хлопців, які захищають цілісність українських кордонів на сході. І розуміння того, що не тільки для себе вони там воюють, але й заради усіх українців, - зазначив Олександр Сєнкевич. - Незалежність, передусім, це те, що ми відчуваємо у собі - українця, людину, яка живе на своїй землі і має волю та усвідомленість. Наш головний обов'язок – не ставити питання, що дала мені Україна, а самим докладати усіх зусиль для того, аби зробити її незалежною та процвітаючою.

Зі святом миколаївців також вітали заступник голови облдержадміністрації Олександр Трайтлі та заступник голови обласної ради Андрій Кротов.

Після цього відбулось покладання квітів до пам'ятного знаку Миколі Аркасу, а також до меморіального комплексу на честь героїв-ольшанців.

Відділ інформаційного забезпечення департаменту міського голови

 

IMAGE FOLDER (/files/2019/8_2019/23082019_1)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: