Мапа порталу

Україна - це ми! У Миколаєві розпочалися урочистості з нагоди Дня Державного Прапора

Сьогодні, 23 серпня, в нашій країні відзначають велике свято - День Державного Прапора України. У Миколаєві урочистості з цієї нагоди розпочалися з підняття синьо-жовтого стягу в Варварівці.

У заході взяли участь мер Миколаєва Олександр Сєнкевич, депутат міськради Олександр Бернацький та голова адміністрації Центрального району Олександр Береза.

Під гімн України Державний Прапор підняв учень місцевої школи, після чого зі святом присутніх привітали Олександр Сєнкевич і Олександр Береза.

- Уже стало доброю традицією починати цей святковий день з підняття Державного Прапора України в Варварівці, - сказав Олександр Сєнкевич. - Ми сьогодні живемо в Україні, яка дає можливість вчитися, працювати і відчувати себе вільною людиною. Але треба пам'ятати, що на сході нашої країни тривають бойові дії. Незалежність важко здобути, але її легко втратити. Деякі сусідні з нами країни хочуть відірвати шматочок нашої держави. Тому ми повинні захищати Україну, берегти її! Ми повинні ставити питання не щодо  того, що дала нам Батьківщина. Головне питання таке: «Як я можу зробити Україну сильною і незалежною державою?». Я бажаю всім сил та натхнення! Зі святом, дорогі друзі!

У свою чергу, Олександр Береза побажав усім пронести любов до України через все життя.

- Миру всім, достатку та родинного затишку, - додав голова адміністрації Центрального району.

Учасники заходу вшанували пам'ять воїнів, які віддали своє життя за незалежність України.

Після цього Олександр Сєнкевич, Олександр Бернацький і Олександр Береза вручили хлопцям та дівчатам, яким в ці дні виповнилось 16 років, один з найважливіших документів - паспорт громадянина України.

 

Відділ інформаційного забезпечення

департаменту міського голови

IMAGE FOLDER (/files/2019/8_2019/230819)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: