Мапа порталу

Миколаївський спортсмен став чемпіоном світу з тхеквондо!

Юний спортсмен із Миколаєва завоював золоту медаль на Чемпіонаті світу з тхеквондо в Ташкенті (Узбекистан).

У суботу, 10 серпня, в завершальний день кадетського Чемпіонату світу з тхеквондо WT, який із 7 по 10 серпня 2019 року проводили в Ташкенті, миколаєвець Сімур Мірзоєв завоював золоту медаль у ваговій категорії до 57 кг.

- Сімур Мірзоєв успішно провів п'ять поєдинків, у тому числі фінальний, у якому з рахунком 21 : 8 переміг суперника з міста Тайбей (Тайвань). Чемпіон світу – це найвище досягнення спортсменів віком до 15 років. У цьому Чемпіонаті брали участь тхеквондисти 2005 - 2007 років народження зі всього світу. До складу збірної України з тхеквондо ввійшли 20 спортсменів із семи областей. Миколаїв, окрім Сімура Мірзоєва, представляла Олександра Лабузова (вагова категорія - до 44 кг). На жаль, у передостанній день Чемпіонату, Олександра з рахунком 26:28 програла бій суперниці з Узбекистану, - зазначив тренер спортсмена, Президент Миколаївської обласної федерації тхеквондо Григорій Хозяінов.

За підсумками Чемпіонату світу з тхеквондо WT серед кадетів, у командному заліку в чоловічих вагових категоріях збірна України завоювала третє місце з 53 країн.

За інформацією НОК України у Миколаївській області

 

IMAGE FOLDER (/files/2019/8_2019/13082019_1)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: