Мапа порталу

Перший випадок за рік без зауважень: фахівці управління транспорту вчергове інспектували перевізників

8 серпня управління транспортного комплексу, зв’язку та телекомунікацій Миколаївської міської ради здійснило чергову перевірку дотримання умов договору на обслуговування пасажирів підприємствами-перевізниками міста.

Зранку на кінцевій зупинці маршруту № 82 в Ракетному Урочищі фахівці перевірили біля 10 автомобілів підприємства «Приватавтолюкс», що працюють на даному маршруті.

Як зазначає начальник управління Дмитро Попов, приємно констатувати, що вперше за поточний рік під час рейдів на маршрутах у фахівців міськради відсутні нарікання на технічний та санітарний стан автівок, порядок оформлення документів водіїв. Перевізник оперативно реагує на зауваження та негайно наводить лад.

Дмитро Попов додає, що серед позитивних моментів сьогоднішнього рейду і випуск на лінію за маршрутом № 86 мікроавтобусу з оновленим салоном (перевізник «Алан-Техно»).

Цього ж дня, реагуючи на численні звернення миколаївців у соціальних мережах щодо незадовільної роботи пасажирського транспорту КП «Миколаївпастранс», керівник управління провів зустріч із директором підприємства та водійським колективом.

— Пріоритетом для міської влади є чітке дотримання норм та правил перевезення пасажирів, безпека городян під час користування громадським транспортом, — акцентував увагу Дмитро Попов.

Під час спілкування з водіями були озвучені скарги містян на те, що деякі водії не роблять зупинки у визначених місцях, не видають квитки та інші проблемні питання.

Начальник управління транспортного комплексу, зв’язку та телекомунікацій Миколаївської міської ради наголосив на тому, що під час роботи на маршрутах міста водії мають бути тактовними та ввічливими в спілкуванні з пасажирами.

Водночас, представник міської влади звертається до городян із проханням дбайливо ставитися до громадського транспорту, дотримуватися порядку та чистоти в салоні та на зупинках.

Відділ інформаційного забезпечення департаменту міського голови

 

IMAGE FOLDER (/files/2019/8_2019/08082019_3)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: