Мапа порталу

Заводський район продовжує ремонти внутрішньоквартальних проїздів

Мешканці будинку по провулку Транспортному, 2, що у Заводському районі, звернулися по допомогу щодо ремонту внутрішньоквартального проїзду до групи Contact Center при Миколаївській міській раді у мережі Facebook. Адміністратор групи направив звернення до адміністрації Заводського району. Ремонту потребує дорога площею понад 500 квадратних метрів. Хоча дорогою назвати цей відрізок складно.

Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич разом з головою Заводської адміністрації Віктором Дмитруком оглянули кілька складних ділянок внутрішньоквартальних проїздів району, що потребують уваги. Необхідні кошти на дорогу у провулку Транспортному – 750 тисяч гривень – були отримані за рахунок субвенції із державного бюджету.

- Ремонтувати необхідно не тільки саму дорогу. Важливо звернути увагу на тротуарну частину від дороги до під’їзду. Система зливової каналізації теж має бути перевірена, аби після ремонту дороги дощова вода не затримувалася у дворах і не руйнувала щойно зроблене, - зауважив мер.

За рахунок субвенції із державного бюджету отримають нові внутрішньоквартальні проїзди і жителі будинків по вулиці Робочій, 5, 7 і 9. Мешканка похилого віку одного з них поскаржилася міському голові на те, що через погане дорожнє покриття нещодавно зламала руку. Тут має бути відремонтовано 956 метрів квадратних. На це піде 1 мільйон 300 тисяч гривень субвенції із державного бюджету.

Олександр Сєнкевич разом з керівництвом Заводської адміністрації оглянув нещодавно відремонтовану  внутрішньоквартальну дорогу, що поєднує вулицю Нікольську і Бузький бульвар. В цьому мікрорайоні дороги потребують капітального ремонту вже давно. І перший крок зроблено.

Відділ інформаційного забезпечення департаменту міського голови

 

IMAGE FOLDER (/files/2019/8_2019/08082019_1)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: