Мапа порталу

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту

Відповідно до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється проект рішення «Про затвердження Порядку проведення конкурсного відбору суб’єктів господарювання з організації дозвілля на території парку – пам’ятки садово-паркового мистецтва «Парк Перемоги». Проект розроблений Департаментом житлового-комунального господарства Миколаївської міської ради та визначатиме механізм відбору суб’єктів господарювання і механізм розміщення об’єктів для провадження підприємницької діяльності на території парку – пам’ятки садово-паркового мистецтва «Парк Перемоги».

 Проект рішення разом з аналізом регуляторного впливу проекту рішення виконавчого комітету Миколаївської міської ради «Про затвердження Порядку проведення конкурсного відбору суб’єктів господарювання з організації дозвілля на території парку – пам’ятки садово-паркового мистецтва «Парк Перемоги» розміщено на офіційному сайті Миколаївської міської ради  https://mkrada.gov.ua/content/proekti-regulyatornih-aktiv.html   у розділі «Підприємцям», рубрика «Регуляторна діяльність», підрубрика «Проекти регуляторних актів».

 Зауваження і пропозиції до проекту рішення виконавчого комітету Миколаївської міської ради «Про затвердження Порядку проведення конкурсного відбору суб’єктів господарювання з організації дозвілля на території парку – пам’ятки садово-паркового мистецтва «Парк Перемоги» приймаються в письмовому або електронному вигляді протягом одного календарного місяця з дня його опублікування на адресу:  Департаменту  житлового-комунального господарства Миколаївської міської ради 54030, вул. Адмірала Макарова,7, каб. 31, 2 чи на 
e-mail: [email protected], [email protected] 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: