Мапа порталу

Управління транспортного комплексу, зв'язку та телекомунікацій міської ради здійснило чергову перевірку підприємств-перевізників. І знову виявлено порушення

Сьогодні, 31 липня, співробітники управління транспортного комплексу, зв'язку та телекомунікацій Миколаївської міської ради здійснили чергову перевірку дотримання перевізниками умов договору та норм чинного законодавства.

На цей раз під приціл потрапило підприємство «Приватавтолюкс», що обслуговує маршрути № 89  «вул. Казарського – ст. Миколаїв-вантажний» та № 82 «Р.Урочище – ТОВ ВТФ «Велам».

В цілому виявлено наступні порушення. Було перевірено 13 транспортних засобів, GPS-трекери працювали лише на 3 автобусах маршруту № 89 та на 1 автобусі маршруту № 82.

Більш того, під час перевірки було встановлено, що механіком взагалі не здійснювався технічний огляд транспортних засобів.

Також у цей день співробітники управління зафіксували, що на кінцевій зупинки «ст. Миколаїв-вантажний» водії міських автобусних маршрутів №№1, 9, 52, 76, 91 медичний та технічний огляд проходили в салоні транспортного засобу.

 

Відділ інформаційного забезпечення

департаменту міського голови

IMAGE FOLDER (/files/2019/7_2019/310719_2)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: