Мапа порталу

Долучайтеся до опитування "Якісні і доступні культурні послуги»

Чи отримуєте ви культурні послуги? Чи задоволені ви рівнем цих послуг? Які заклади чи послуги вам найбільш цікаві? Чи знаєте ви свої «культурні» права? – На ці та багато інших запитань ви можете дати відповідь, якщо долучитеся до опитування «Якісні і доступні культурні послуги».

В 2019 році за підтримки Асоціації міст України Міністерство культури України розробило та затвердило розпорядження від 22.05.2019 № 355-р «Про затвердження Плану заходів щодо реалізації Концепції реформування системи забезпечення населення культурними послугами».

Тепер Міністерство культури України проводить опитування громадської думки. Важливо все: як ви бачите сутність культури та культурного середовища свого місця проживання, розуміння власних культурних прав тощо.  Також вивчаються побажання населення щодо змісту мінімального стандарту забезпечення громадян культурними послугами.

Взяти участь в опитуванні та заповнити електронну анкету можна за адресою:   https://bit.ly/2XMIKEd

Вітається поширення анкети серед родичів, друзів, колег.

Результати дослідження будуть використані для обґрунтування позицій міст, селищ та ОТГ-членів АМУ під час внесення змін до нормативно-правових актів, спрямованих на реформування державних соціальних стандартів і нормативів у сфері забезпечення громадян культурними послугами

Опитування триватиме до 22 липня 2019 року на загальнонаціональному рівні.

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: