Мапа порталу

«Завдяки таким людям, як ви, наша країна приречена на успіх», - мер Миколаєва Олександр Сєнкевич зустрівся з представниками волонтерського руху

У середу, 10 липня, мер Миколаєва Олександр Сєнкевич зустрівся з представниками волонтерського руху нашого міста, які допомагають українським воїнам.

Миколаївський міський голова зазначив, що волонтери - сміливі, віддані люди, які показали приклад справжнього патріотизму. У найважчі для нашої держави часи вони підставили плече Української армії, ставши надійним тилом для воїнів. Розуміючи відповідальність за майбутнє своєї Батьківщини, волонтери і сьогодні активно опікуються проблемами військовослужбовців, які захищають територіальну цілісність України.

- Хочу подякувати за вашу ініціативу та працю. Завдяки таким людям, як ви, наша країна приречена на успіх! Тому її неможливо перемогти! Бажаю всім наснаги і благополуччя! - сказав Олександр Сєнкевич.

У свою чергу, активіст Денис Барашковський розповів, що волонтери завжди готові надавати допомогу нашим захисникам. Прикладом такої роботи є волонтерський пост на автовокзалі. Він розпочав свою роботу чотири роки тому. За цей час небайдужі миколаївці допомогли тисячам наших захисників. Відвідавши волонтерський пост, військовослужбовці можуть не тільки відпочити, чекаючи транспорту, а й отримати різні консультації і вирішити побутові питання.

 

 

Відділ інформаційного забезпечення

департаменту міського голови

IMAGE FOLDER (/files/2019/7_2019/110719)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: