Мапа порталу

Олександр Сєнкевич підписав розпорядження про призначення на посаду голови адміністрації Інгульського району Юрія Гранатурова

Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич підписав розпорядження про призначення на посаду голови адміністрації Інгульського району Юрія Гранатурова.

Керівник міста висловив вдячність першому заступнику голови району Ігорю Волкову за те, що він тривалий час професійно виконував обов’язки голови.

- Втім час ставить нам нові виклики. І їх необхідно приймати. Я провів ряд консультацій, зважив всі «за» і «проти» і підписав розпорядження про призначення Юрія Гранатурова головою Інгульської районної адміністрації. Він має неабиякий досвід роботи, скрупульозно знає проблеми району (вже працював тут). Впевнений: він працюватиме на поліпшення комфорту і безпеки проживання миколаївців в нашому місті. А в Інгульському районі сьогодні мешкає близько 150 тисяч миколаївців. Як буде далі - подивимось. Очікую плідної спільної роботи, в основі якої не суперечки в сесійній залі, а справжня турбота про рідне місто, - зазначає Олександр Сєнкевич.

Відділ інформаційного забезпечення департаменту міського голови


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: