Мапа порталу

Володимир Криленко провів робочу зустріч з заступником Міністра освіти і науки України Романом Гребою: обговорили передачу до власності громади Миколаєва важливих соціальних об’єктів

Минулого тижня перший заступник Миколаївського міського голови Володимир Криленко провів робочу зустріч з заступником Міністра освіти і науки України Романом Гребою, перебуваючи у відрядженні в Києві.

Під час зустрічі перший віце-мер порушив питання стосовно передачі цілісного майнового комплексу, до якого входить недобудова стадіону і будівля фехтувальної школи у Парку Перемоги, до комунальної власності громади міста Миколаєва.

За словами Володимира Криленка, наразі триває процес остаточного погодження додаткової угоди до Договору зберігання майна, укладеного між управлінням у справах фізичної культури та спорту міської ради та Комітетом з фізичного виховання та спорту МОН України.

Представник Міносвіти запевнив, що після вирішення всіх процедурних питань ініціюватиме подання документів до Міністерства економічного розвитку і торгівлі з метою підготовки проекту рішення Уряду про передачу місту Миколаєву стадіону та фехтувальної школи.

Також під час зустрічі сторони обговорили питання щодо можливості передачі до власності громади Миколаєва спортивного комплексу «Трудові резерви» (проспект Героїв України, 4).

Роман Греба відзначив: хоча спорткомплекс і надалі перебуватиме на балансі Чорноморського державного університету ім. Петра Могили, інтереси миколаївців у жодному разі не постраждають.

Жителі міста, як і раніше, матимуть вільний доступ до приміщень, а тренерський колектив та вихованці спортивних секцій продовжуватимуть заняття у спорткомплексі.  

Відділ інформаційного забезпечення департаменту міського голови

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: