Мапа порталу

Миколаївців запрошують на виставку під відкритим небом PRO-ефективність 3.0

Виставка-форум енергоефективного обладнання та альтернативної енергетики «PRO-ефективність» в нашому місті прижилася і стала щорічною подією, яка традиційно проходить на початку літа на Соборній площі.

Головною особливістю майбутньої виставки «PRO-ефективність 3.0» стане той факт, що вона об’єдналася з церемонією відкриття 10-го Європейського тижня сталої енергії, яку Миколаєву довірили наші партнери — EUSEW, Com East, EUDelUA, EU4Energy. До нас приїдуть близько 100 високих гостей, в тому числі мери міст, представники Євросоюзу, центральних органів влади і міжнародних організацій.

В рамках виставки будуть презентовані нові види обладнання, технологій і матеріалів у сфері енергоефективності та альтернативної енергетики, сучасні методи поводження з твердими побутовими відходами, екологічно чиста будівельна продукція.

Юних миколаївців чекають дитячі конкурси з безкоштовним морозивом, роботи-гіганти, зведення 2-метрового будинку з кубиків, дитячі гірки та батути, а школярам і студентам припаде до душі велопробіг, екскурсії по виставці, фотозони і Парк сміттєвого періоду з експонатами-динозаврами!

Церемонія відкриття Європейського тижня сталої енергії і виставки «PRO-eфективність 3.0» відбудеться 1 червня, о 12.30, на Соборній площі.

Департамент енергетики, енергозбереження та запровадження

інноваційних технологій Миколаївської міської ради

 

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: